Over ons

GLA PROJECTEN is een jonge en dynamische onderneming die zich voornamelijk toespitst op 3 grote pijlers: Houtcreatie – Renovatie – Coördinatie.
Houtcreatie

HoutcreatieHoutbouw - Dakconstructies - Gevelbekleding

En dit in de ruimste zin van het woord! Met de stevige reputatie van het ouderlijke bedrijf Schrijnwerkerij Lacroix achter de hand, verzorgen wij al uw timmer- en schrijnwerken. Talrijke referenties gedurende de afgelopen 30 jaar zijn hiervan het bewijs.

Ook zink- en koperwerken worden door onszelf uitgevoerd, evenals het plaatsen van zowel hellende als platte dakbedekkingen.

Wij helpen graag bij de realisatie van uw houtskeletbouw, daktimmerwerk, gevelbekledingen, garages, carports en tuingebouwen.

Renovatie

RenovatieTotaalconcept van A tot Z

Heb je (ver)bouwplannen? GLA Projecten engageert zich om de planning en de uitvoering volledig op zich te nemen. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor al uw vragen en zorgen wij voor een kwalitatieve afwerking van uw project.

In totaalconcepten kunnen we snel op de bal spelen door onze eigen activiteiten en hebben we dus een groot deel van het bouwtraject in eigen beheer. Voor de andere activiteiten kunnen we rekenen op betrouwbare en solide onderaannemers, waarmee reeds een lange en positieve relatie werd opgebouwd.

Wij staan garant voor goede communicatie, een vlotte en kwalitatieve samenwerking.

Coördinatie

CoördinatieProjectbegeleiding

Bouwprojecten vragen een specifieke begeleiding. Sinds 2005 werd een ruime kennis opgebouwd op het vlak van werf- en projectleiding, zowel in burgelijke bouwkunde als in algemene bouwprojecten zoals kantoren, appartementen, zorgcentra, scholen,… Wij bieden een correcte coördinatie voor uw project van A tot Z, en dit zowel voor particulieren als voor opdrachten van zowel aannemers als bouwheren van grotere projecten.

De coördinatie gaat van A tot Z: voorstudies, opstellen van planningen en budgetten, begeleiden van de werfbesprekingen met de diverse partners, opmaken van werfinrichtingsplannen en bepalen van de werkmethodiek, de complete opvolging van een project van begin tot einde, opmaken van de vorderingsstaten, nacalculatie, enz.

Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek.